Formmail gebruiken

Met Formmail kunt u aan uw website een eenvoudig contactformulier toevoegen. We raden aan hiervoor de NMS Formmail versie te gebruiken.

U kunt het FormMail.pl script installeren door het naar uw cgi-bin directory te uploaden en executable te maken. Of U kunt het ook een .cgi extensie geven en naar een andere directory uploaden, zie ook cgi scripts gebruiken.

U moet in het script een paar anpassingen maken onder USER CONFIGURATION SECTION:

• $mailprog: /usr/sbin/sendmail -oi -t -f (uw email adres);
  • @referers: uw domeinnaam
  • @allow_mail_to: uw email adres