ftp accounts aanmaken

U kunt in directadmin extra ftp accounts aanmaken. Hiervoor gaat u onder Uw account naar FTP beheer. Desgewenst kunt u met de optie

Ftp account met de root directory als de gebruikersnaam in de public_html directory

het nieuwe account alleen toegang geven tot de bestanden van een extra aan het pakket gekoppeld domein. Dit kan handig zijn als u verschillende domeinen bijvoorbeeld door verschillende webmasters laat beheren. Bedenk hier echter wel dat een in het domein geupload PHP script rechten heeft om alle mappen in het pakket te lezen of aan te passen. Wilt u dit niet, dan kunt u de domeinen beter in aparte hostingpakketten zetten.