website statistieken

Hoe kan ik mijn statistieken inzien

Ga in Directadmin naar Site Samenvatting / Statistieken / Logs. Onder Domein AWstats vinkt u het gewenste domein aan. Onder Stel geselecteerde domeinen in om publiekelijk zichtbaar te zijn van /awstats klikt u op zet. De statistieken zijn nu beschikbaar onder domeinnaam.nl/awstats.

Let er wel op dat deze statistieken nu publiekelijk toegankelijk zijn.

Statistieken disablen

In de public_html map is een bestand awstats aangemaakt. U kunt deze eenvoudig verwijderen via ftp of via de Directadmin filemanager.

Statistieken achter een wachtwoord zetten

Het bestand awstats is een zgn. symlink (een soort snelkoppeling) naar de map domains/(domeinnaam)/awstats. De symlink zelf kunt u niet beveiligen maar de map waar hij naartoe wijst kunt u met een wachtwoord beveiligen zoals beschreven onder map beveiligen.