website uploaden

U kunt uw website uploaden via ftp. Hiervoor kunt u de volgende gegevens gebruiken:

• host: ftp.cheapbits.nl
  • gebruikersnaam: uw directadmin gebruikersnaam
  • wachtwoord: uw directadmin wachtwoord

U kunt de bestanden uploaden naar de map public_html. Als u meerdere domeinnamen aan het hostingpakket gekoppeld hebt, kunt u de bestanden voor het domein uploaden naar de map domains/[domeinnaam]/public_html.

Daarnaast is het ook mogelijk bestanden te uploaden via de directadmin filemanager. De maximale bestandsgrootte is 10 MB

Verder is het mogelijk in de filemanager van directadmin zip- of tgz archieven uit te pakken op de server. U kunt uw website dus lokaal inpakken, uploaden, en op de server uitpakken. Dit is iets sneller dan de website bestanden een voor een te uploaden.

Tenslotte is het ook mogelijk om via ons control panel een cms of andere webapplicatie met een paar muisklikken te installeren. De applicatie upgraden is net zo eenvoudig. We hebben installers voor de meeste gangbare CMS'en zoals Drupal, Joomla, Wordpress, Concrete5 en Modx, webwinkels zoals Opencart, Prestashop en Zen Cart, enzovoort. Als u geen webdesigner bent is deze methode sterk aan te raden.